top of page
Hovedlogo blå.png

Støtt Havørn Fotball med Støtte-appen

Vi setter stor pris på alle våre medlemmer og er så takknemlige for den støtten vi mottar. Nå håper vi du griper muligheten til å gi din støtte digitalt gjennom den nyutviklede appen Støtte. Appen er utviklet i samarbeid med Norges Idrettsforbund. 

I denne lille filmsnutten (50 sek.) forklares det geniale Støtte-konseptet som betyr at du kan gi litt og titt for å støtte Havørn Fotball, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klubb er dette en uvurderlig støtte for å fortsette å gi barn og unge i Tananger et godt aktivitets-tilbud.

Se vedlagte film og ta action:https://hei.stotte.no/v/qRIEE/?preview=true

Appen gjør det mulig for alle som har Vipps å gi et lite kronebeløp som går til klubben hver gang du bruker penger fra en valgt konto. I hvilken som helst butikk, helt automatisk! Det betyr at klubben får litt penger fra veldig mange – jevnt og trutt.

Du finner HAVØRN FOTBALL enkelt i appen, og du bestemmer selv hvor mange kroner – f.eks. 2, 5 eller 10 – som du vil gi hver gang du betaler noe. Og du kan endre beløp eller sette på pause når som helst.

Last ned Støtte-appen og bli en verdsatt støttespiller du også!
LINK: https://stotte.no/spre-budskapet

På forhånd TUSEN TAKK, det betyr enormt mye for alle barn og unge i Havørn Fotball.

bottom of page